Loekie
Nemóphila's Norwegian Forest Cats

 

 
Home
Dansbjerg's Balou
Narviks Gwendolyn
Freya van Ubasti
Nemophila's Tesse
T'Annes Rederos
Nemophila's Domino
Nemophila's Elsa
Nemophila's Simon
Nemophila's Mika
Thule's Kajsa
Loekie

 

 

Lodewijk

Loekie

 Fotoalbum

Loekie is één van onze oudste katten, op het moment (2005) is hij 12 jaar. Onze veteraan.

 

Loekie is een kat met karakter, hij laat de kaas niet van z'n brood eten. Vaak gedraagt hij zich als een echte kater en dan kan Robin maar beter het hazenpad kiezen.

 

Meestal noemen we hem Loekie, maar als hij Lodewijk hoort dan kijkt ie met een blik van  "wie, waar, ik???" en weet donders goed dat hij iets doet wat niet mag.

 

Het bezoek wordt door hem gekeurd en als een schoot eenmaal goedgekeurd is blijft hij daarop liggen tot men weggaat. Zo is hij helemaal weg van mijn vriendin, als zij binnen komt staat meneertje al klaar.

Loekie ligt graag bij Martin op schoot, maar is erg jaloers als er kittens zijn, want dan is z'n favoriete schootje vaak bezet.

 

Het liefste slaapt hij bij ons in bed, maar midden in de nacht vindt hij het tijd om ons een wasbeurt te geven. Hij vindt het vreemd dat wij dat niet in dank afnemen.

 

Hij woont samen met Robin in de ren. Als wij thuis komen begint hij te miauwen en weet dan van geen ophouden. Is er een dierenarts die stembanden verwijderd???

Nee zonder gekheid, Loekie is tussen onze Noren duidelijk aanwezig. Wij hopen nog lang van zijn gezelschap te mogen genieten.

 

Loekie is one of our oldest cats, at the moment(2001) he is 8 years old. Our veteran.

 

Loekie is a characteristic cat, often he behaves like a real Tomcat and then Robin has to run.

 

Most of the time we call him Loekie, but when he hears Lodewijk he'll look up, "who, where, me???" he knows then that he did something wrong.

 

Visitors are always checked by him, and when they are ok he lays on their lap till they go away again.

He is very fond of my friend and when she comes he jumps right on her lap.

Loekie likes to be with Martin, but he is very jealous when we have kittens, because his favorite lap is taken by some little ones.

 

He likes to sleep in our bed, but he thinks in the middle of the night it is time to wash my people. He thinks it strange that we don't like that.

 

Loekie lives with Robin in the cathouse. When we come home everyday he starts meowing and never stops. Is there a vet who can stop him talking. Now with al respect, you can notice Loekie between the Norwegians. We hope we can enjoy our Loekie for a long time.

 

 

 

Home | Dansbjerg's Balou | Narviks Gwendolyn | Freya van Ubasti | Nemophila's Tesse | T'Annes Rederos | Nemophila's Domino | Nemophila's Elsa | Nemophila's Simon | Nemophila's Mika | Thule's Kajsa | Loekie

This site was last updated 07/04/07